December 2016
 

Havdrup Dans nyhedsbrev, december 2016

Havdrup Dans vil med dette nyhedsbrev informere om vore kommende arrangementer samt ønske alle elever og pårørende en Glædelig Jul og Godt Nytår 2017.

Havdrup Dans har som altid fuld fart på! Vi er stolte af vore flittige, dygtige elever og ikke mindst af alle vores mange søde, dygtige, professionelle og dybt engagerede instruktører!

I marts 2016 afholdt Havdrup Dans vores 32. traditionelle og flotte Afdansningsbal for alle vore elever, forældre og instruktører. Vi glæder os til endnu et flot Afdansningsbal lørdag den 1. april 2017 i Glostrup Hallen.

Vore elever klarer det stadig superflot til de mange udenbys turneringer. Der er igen i år hentet en lang række fornemme resultater og mesterskaber hjem til Havdrup Dans. Men vigtigst: I udvikler alle jeres dans så flot - både via træning, flid, opvisninger og turneringer. Bliv ved med det!

Og det, der glæder os allermest, er den gode sociale stemning og sammenhold, der hersker blandt alle vore søde dansere hos Havdrup Dans!

En stor tak skal også lyde til de mange forældre, der ofrer mange ressourcer på at bakke børnene så godt op i deres dans – både til daglig og til turneringerne med overdådige dragter, kostumer mm.

Havdrup Dans har gennem årene haft rigtig mange dygtige turneringsdansere repræsenteret ved både EM og VM i IDO-regi. Også i år har vi haft en enkelt danser udtaget til VM i disco, - nemlig Luna, der klarede det SÅ flot! Blandt 82 startende børnedansere opnåede Luna en flot placering midt i feltet som nr. 41, - STORT TILLYKKE TIL LUNA!

Og vores dygtige underviser Michelle Falk Knudsen har længe haft en ønske om at oprette internationale groups (3-7 dansere) i hhv. disco og hip hop. Havdrup Dans har således hele fire groups under opsejling, - vi ser frem til at følge disse groups og se resultatet af jeres store arbejde.

Havdrup Dans ønsker fortsat – og i højere grad - at styrke det sociale sammenhold blandt danserne. Derfor har vi i denne sæson udvidet vores workshop og dance Camp program. I oktober havde vi besøg af vores dygtige kollega Julie Abel fra Jylland, - dette endte med at blive en rigtig fin oplevelse for de deltagende elever. Havdrup Dans er altid klar til flere workshops, såfremt der skulle være bred stemning for det.

I begyndelsen af december måned afholdes en intern dance camp for vore junior hip hop dansere. Og den 7. + 8. januar er der mulighed for alle børnedansere ca. 7-13 år for at deltage på vores Super Nytårs Dance Camp med overnatning på danseskolen. På denne dance camp vil du blive undervist i flere forskellige danseformer af en håndfuld af vores dygtige undervisere. Og Tommy og Dorthe serverer aftensmad og morgenmad. Det bliver bare rigtig hyggeligt. Vi glæder os!

I denne søde juletid er der en dejlig julestemning hos Havdrup Dans:

I slutningen af november måned afholdt vi vores traditionelle julebal med julemand, godter, spas, opvisninger og turnering. Vi takker for den store opbakning, der var på dagen. Det var skønt at se så mange voksne og søde nissebørn.  

Og fredag den 25. november deltog Havdrup Dans ved juletræstændingen i Albertslund Centrum. Intet mindre end 36 børn var med til at danseoptræde på udendørs-scenen i Albertslund. Det var koldt og sjovt! Tak for indsatsen!

Vore voksendansere (søndags-,  mandags- og torsdagsholdene) har juleafslutning på deres sidste dansedag inden Jul, hvor vi slår alle aftenens hold sammen, og hvert par tager lidt mad med til et fælles julebord. Danseaftenen sluttes herefter med dans til julemusik og med undervisning af Dorthe og Tommy i nogle sjove partydanse. På danseskolens øvrige hold vil der ligeledes være lidt julehygge på den sidste dansedag i december måned, - dette arrangeres af instruktørerne på de forskellig hold. Vore juleafslutninger er altid fantastisk hyggelige.

Inden jul er de nye træningsdragter og hættetrøjer klar til afhentning på danseskolen, - så er julegaverne også klaret!

Juleferie: Danseskolen holder juleferie fra tirsdag den 20. december til mandag den 2. januar. Begge dage inkl.

Voksenfest på danseskolen: Billetsalget til vores hyggelige og populære voksenfest på danseskolen lørdag den 4. februar 2017 er allerede begyndt. Tag gerne et vennepar med,-  man behøver ikke at kunne danse, vi skal bare hygge os! Vi glæder os til at spise og danse med jer fra kl. 18:30 til 23:30.

Selskabslokaler: Danseskolens lokaler med borde, stole, service til 60 personer, køkken og musikanlæg udlejes til privat familiefest: I kan frit selv medbringe mad og drikkevarer. Vi samarbejder også med en god Dinér Transportable, ligesom vi kan skaffe personale til borddækning, servering, opvask og rengøring, så I kan komme som gæster til Jeres egen fest.

Børnefødselsdag: Danseskolen med køkken udlejes ligeledes til 3 times børnefødselsdage inkl. 45 minutters danseundervisning kr. 1.200,- Aftal dato og tid med os.

Julegave- eller fødselsdags-gaveidé: Køb et gavekort til Havdrup Dans til en prøvemåned kr. 400,- Dette benyttes bedst på hold i april eller september, hvor vi igangsætter nye begynderhold.  

Glemmekasse: Vores ”glemmekasse” er fuld, og vi er alt for velforsynede med drikkedunke, så overvej om vi måske har noget, I mangler! Vi tømmer glemmekassen og starter på en frisk efter ferien.

Havdrup Dans er som altid hurtig med datoerne 2017:

Søndag den 29. januar:      Pointturnering og mærkeprøve på danseskolen.

Lørdag den 4. februar:       Voksenfest for alle vore voksendansere, vennepar og forældre.

Uge 8 / 2016:                     Vinterferie

Søndag den 26. februar:    Institutmesterskab, pointturnering og mærkeprøve på danseskolen.

Søndag den 12. marts:       Prøver til Afdansningsballets finalenummer kl. 17-18:45.

Søndag den 19. marts:       Les Lanciers træning, 5. tur, kl. 17:30-18:30.

Fredag den 31. marts:        Generalprøve i Glostrup Hallen.

Lørdag den 1. april:            Afdansningsbal i Glostrup Hallen.

Søndag den 2. april:           Forårskursus 2017 begynder.

Søndag den 14. maj:          Pointturnering og mærkeprøve på danseskolen.

 

Hermed vil vi ønske alle vore elever, forældre og instruktører

Glædelig Jul og Godt Nytår 2017

Kan I nu gøre jer rigtig umage med at danse om juletræet!

 Tommy & Dorthe, Havdrup Dans

info@havdrupdans.dk       www.havdrupdans.dk      Tlf. 40 51 08 12

Find os på Instagram og Facebook: www.facebook.com/HavdrupDans eller

”Havdrup Dans – nuværende og tidligere elever”.

 

 

  Tilbage til forsiden